Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Hoog-Keppel

Makelaar Hoog-Keppel. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Hoog-Keppel? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Hoog-Keppel

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Hoog-Keppel, gemeente Bronckhorst. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze streek. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!

Aankoopmakelaar Hoog-Keppel

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Hoog-Keppel? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Hoog-Keppel

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Hoog-Keppel? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Hoog-Keppel waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Hoog-Keppel

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Hoog-Keppel helemaal gratis!

Wonen in Hoog-Keppel

Met ongeveer 500 inwoners is Hoog-Keppel een hecht dorpje in de gemeente Bronckhorst. Wonen in Hoog-Keppel betekent wonen in een hechte gemeenschap in Gelderland. Hoog-Keppel ligt zeer centraal: via de N317 en de N338 zijn zowel Arnhem als Doetinchem binnen een halfuur bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de omliggende dorpen en kernen. Hoog-Keppel heeft een basisschool, basisschool ‘de Bongerd’. Deze is centraal gelegen aan, hoe kan het ook anders, de Schoolstraat.

Huis kopen in Hoog-Keppel

Op zoek naar een woning in Hoog-Keppel en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Met het fraaie ‘Hessenbos’ met diverse wandelroutes en fietspaden als achtertuin, de Keppelse Golfbaan, verwarmd binnenzwembad ‘zorgbad Zonnewater’ en openluchtzwembad ‘het Hessenbad’, is er in Hoog-Keppel altijd wat te beleven. En de rommelmarkt op Hemelvaartsdag is in Hoog-Keppel hét moment om een paar goede koopjes te scoren!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem