Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Gendringen

Makelaar Gendringen

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Gendringen, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Wilt u dus een huis kopen of verkopen in Gendringen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Gendringen

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Gendringen? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Gendringen

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Gendringen? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Gendringen waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Gendringen

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Gendringen helemaal gratis! 

Wonen in Gendringen

Gendringen is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek, gelegen in de Gelderse streek De Liemers. Gendringen heeft ongeveer 4400 inwoners. Op 1 januari 2005 fuseerde de gemeente Gendringen met de gemeente Wisch tot de nieuwe gemeente Oude IJsselstreek. Gendringen heeft twee basisscholen, diverse opvanggelegenheden, een bibliotheek, een servicepunt van de Apotheek en multifunctioneel centrum De Gent. Voor de dagelijkse boodschappen heeft Gendringen een grote supermarkt. Mocht u nog iets tekortkomen, dan kunt u altijd terecht in het naastgelegen Ulft. Daar zijn diverse supermarkten en andere winkels te vinden. 

Huis kopen in Gendringen

Op zoek naar een woning in Gendringen en benieuwd wat er zoal te doen is? Gendringen viert elk jaar kermis in het laatste weekend van augustus. Een weekend vol activiteiten, muziek, gezelligheid en uiteraard kermisattracties. Plezier én vertier voor jong en oud. Maar dat is nog niet alles: Gendringen kent diverse evenementen. Zo is er met pasen de Paaseierenrally, in het voorjaar Amfipop, in het najaar de Winterfair, in april de Nacht van Oranje en zijn er in juni de Gendringse fietsdagen. Uiteraard wordt ook in Gendringen uitbundig carnaval gevierd, tweemaal per jaar organiseert Carnavalsvereniging de Dakhazen een feest, de pronkzitten en natuurlijk de carnavalsviering zelf.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp