Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Kilder

Makelaar Kilder

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Kilder, gemeente Montferland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we weten precies wat deze prachtige streek in Gelderland te bieden heeft. Zoekt u een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning in Kilder? Bij ons is alles mogelijk. Geef uw wensen aan en wij gaan op zoek naar het perfecte huis voor u. Neem vandaag nog contact met ons op, we denken graag met u mee. 

Aankoopmakelaar Kilder

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Kilder? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Kilder

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Kilder? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Kilder waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Kilder

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Kilder helemaal gratis! 

Wonen in Kilder

Kilder is een dorp in de gemeente Montferland, gelegen in de Gelderse streek de Liemers. Het was onderdeel van de voormalige gemeente Bergh en heeft 1.485 inwoners, waarvan 505 in het buitengebied. Kilder ligt op vijf kilometer ten zuidwesten van Doetinchem en op een kleine tien kilometer ten noorden van ‘s-Heerenberg, vlak bij het natuur- en bosgebied Bergherbos. Kilder ligt vlakbij de A18 en de N317, waardoor u in een mum van tijd in omliggende plaatsen Doetinchem en Didam bent. 

Huis kopen in Kilder

Op zoek naar een woning in Kilder en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Kilder is, net als veel dorpen en steden in Gelderland, een echt carnavalsdorp. Tijdens carnaval heet Kilder Dolbotterdarp. Daarnaast is er in september de jaarlijkse kermis, die 4 dagen duurt. Voor de sportievelingen wordt er jaarlijks in april de Paasloop georganiseerd, met afstanden van 1.2, 2.5, 5.3 en 10 kilometer. De Kilderse Keet is de naam van het ‘hok’ waar de jongeren van Kilder biljarten, slap ouwehoeren en regelmatig een feestje hebben met vrienden. Hun motto luidt dan ook: “Voor dat je het weet, zit je in de Kilderse Keet!”. Naast de Kilderse Keet kent Kilder nog diverse verenigingen, zoals Muziekvereniging Sint Jan, Schutterij Sint Jan, Sportvereniging Wilskracht en s.v. Kilder. Wonen in Kilder betekent dus wonen in een hechte gemeenschap met een druk verenigingsleven.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam