Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Bronkhorst

Makelaar Bronkhorst

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Bronkhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Bronkhorst  is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Bronkhorst

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Bronkhorst? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Bronkhorst

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Bronkhorst? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Bronkhorst waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Bronkhorst

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Bronkhorst helemaal gratis!

Wonen in Bronkhorst

Bronkhorst is een stadje dat in de gemeente Bronckhorst ligt. De gelijknamige plaatsnaam schrijft men zonder ‘c’ en is ontstaan als boerennederzetting bij het gelijknamige kasteel, kasteel Bronkhorst. Gelegen aan de IJssel tussen Baak en Steenderen in, onder Brummen telt deze kleine stad 90 inwoners. De plaats telt maar liefst 38 rijksmonumenten met onder andere een Joodse begraafplaats. Wonen in Bronkhorst betekent wonen in een gezellig stadje waar men zijn buren nog steeds kent en noaberschap nog bestaat.

Huis kopen in Bronkhorst

Op zoek naar een woning in Bronkhorst en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Jaarlijks vindt in december het ‘Dickens in Bronkhorst’ festival plaats. Bronkhorst kent meerdere gezellige terrassen temidden van een schilderachtig stadsgezicht en ligt op een steenworp afstand van de IJssel. Via de omliggende N-wegen zoals de N314, N317 en de N348 heeft u een uitstekende verbinding met o.a. Zutphen, Brummen, Doetinchem en Doesburg. Voor openbare voorzieningen gaat u naar Zutphen of neemt u de veer naar Brummen, aan de andere kant van de IJssel.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem