Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Covik

Aankoopmakelaar Covik

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Covik? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Covik

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Covik? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Covik waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Covik

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Covik helemaal gratis!

Wonen in Covik

Covik valt onder het dorp Steenderen en ligt precies tussen Baak en Steenderen in, vlak onder de IJssel. Het buurtschap kent geen plaatsnaamborden en valt onder de postcode van Steenderen. Covik telt zo’n 60 inwoners verspreid over 25 woningen aan de Covikseweg. Er zijn verder geen voorzieningen in Covik.

Huis kopen in Covik

Op zoek naar een woning in Covik? Aan de straatnaamborden ‘Covikseweg’ herkent u dat u zich in het buurtschap Covik bevindt. De naam van het buurtschap komt naar alle waarschijnlijkheid van een eeuwenoude boerderij in het buurtschap. De betekenis is niet duidelijk. Via omliggende N-wegen zoals de N314 en de N317 heeft u een goede verbinding met Doetinchem en Zutphen. Dat zijn de plaatsnamen waar u op aangewezen bent voor openbare voorzieningen. In het naastgelegen Steenderen kunt u terecht voor een boodschap of om te tanken.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem