Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Rha

Makelaar Rha

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Rha, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Rha is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Rha

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Rha? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Rha

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Rha? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Rha waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Rha

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Rha helemaal gratis!

Wonen in Rha

Rha is een buutschap dat aan de IJssel net boven Olburgen ligt, onderaan de Achterhoek en vlakbij de Veluwe. Het buurtschap telt 75 inwoners en ongeveer 35 woningen. Molen De Hoop in Rha is een rijksmonument en is meerdere keren per maand te bezoeken. Jaarlijks vinden er diverse festiviteiten plaats georganiseerd door de Oranjestichting Olburgen – Rha, zoals Koningsdag en een kermis in augustus. Bierbrouwerij Bronckhorster Brewing Company heeft haar proeflokaal en brouwerij in Rha gevestigd waar een rondleiding en proeverij zeker aan te raden is.

Huis kopen in Rha

Op zoek naar een woning in Rha en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Fiets- en wandelliefhebbers halen hier in de omgeving hun hart op! Er zijn vele fiets- en wandelroutes rond Rha, de Veluwe ligt om de hoek en op het water recreëren behoort ook tot de mogelijkheden. Pak de veer bij Olburgen naar Dieren of rijd via Doesburg de N317 op. Rond Olburgen liggen een aantal N-wegen zoals de N348 en de N338 richting Zutphen en Arnhem. Openbare voorzieningen vindt u in het nabijgelegen Steenderen en Doesburg.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem