Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Heidenhoek

Makelaar Heidenhoek

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Heidenhoek, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Heidenhoek is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Heidenhoek

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Heidenhoek? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Heidenhoek

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Heidenhoek? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Heidenhoek waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Heidenhoek

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Heidenhoek helemaal gratis!

Wonen in Heidenhoek

Heidenhoek is een buurtschap dat sinds 2005 onder de gemeente Bronckhorst valt. Het buurtschap ligt tussen Zelhem en Doetinchem in en omvat kilometers zandwegen. Buurtschap de Heidenhoek is een van de landschapsmonumenten van de regio en bestaat voornamelijk uit wijdverspreide woningen in het landschap. Op een enkele straat met een rij arbeiderswoningen na aan de Heidenhoekweg, een van de weinige verharde wegen in het landschap. Het buurtschap kent een zogeheten dekzandreliëf wat betekent dat het landschap glooit van de dekzandruggen en -kopjes. Een typisch coulissenlandschap vol bollende akkers afgewisseld met bosjes en houtwallen met bomen.

Huis kopen in Heidenhoek

Op zoek naar een woning in Heidenhoek en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Met meer dan 9 kilometer aan zandwegen heeft het buurtschap een wandelnetwerk waar u geen verharde weg tegen komt. En het jaarlijkse buurtfeest vindt eind juni plaats, de buurtvereniging bestond 75 jaar in 2019. De omliggende N-wegen verbinden u eenvoudig met de verschillende dorpen en plaatsen in de nabije omgeving zoals de N315. Via deze weg bent u in enkele minuten in zowel Zelhem als Doetinchem, waar u openbare voorzieningen vindt. Vanuit Doetinchem bereikt u snel de A18 met een goede aansluiting op de A12.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem