Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Medler

Makelaar Medler

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Medler, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Medler is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Medler

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Medler? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Medler

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Medler? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Medler waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Medler

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Medler helemaal gratis!

Wonen in Medler

Medler is een buurtschap dat naast Kranenburg ligt, aan de weg naar Ruurlo. Het buurtschap dankt haar naam aan Huis Medler, een van de 8 kastelen rondom Vorden. Medler telt ongeveer 70 woningen met 170 inwoners en kent een aantal verenigingen. Zo is er een touwtrekvereniging, een vrouwenclub, schietvereniging, radiostation Achterhoek FM en de Jachthoornblaasgroep.

Huis kopen in Medler

Op zoek naar een woning in Medler? Het buurtschap is gelegen aan de N319 tussen Ruurlo en Vorden. Een deel van de woningen bevinden zich rondom de kern van Medler, en een deel is daar omheen verspreid. Via de omliggende N-wegen N315, de N316 en de N346 bereikt u binnen enkele autominuten de plaatsen Hengelo, Doetinchem, Lochem, Zutphen, Vorden en Ruurlo. Voor openbare voorzieningen dichtbij gaat u naar Vorden, Hengelo of Ruurlo.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem