Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Steenderen

Makelaar Steenderen. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Steenderen? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Steenderen

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Steenderen, gemeente Bronckhorst. Van de prachtige uitzichten tot bosrijke gebieden: deze streek in Gelderland is dé plek om te wonen. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland bent u bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Aankoopmakelaar Steenderen

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Steenderen? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Steenderen

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Steenderen? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Steenderen waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Steenderen

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Steenderen helemaal gratis!

Wonen in Steenderen

Steenderen is vooral bekend omdat hier de fabrieken van Aviko en een kaasfabriek van FrieslandCampina staan. Maar Steenderen is veel meer dan dat! Met zo’n 2400 inwoners is Steenderen een van de kleinere dorpen in de Achterhoek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de ruime supermarkt aan de Dorpsstraat, en via de N314 zijn grotere steden zoals Zutphen en Doetinchem uiterst bereikbaar. Wonen in Steenderen betekent wonen met een permanent vakantiegevoel. De rust zoals u die in Steenderen ervaart, vindt u nergens anders.

Huis kopen in Steenderen

Op zoek naar een woning in Steenderen en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Mede dankzij dat permanente vakantiegevoel, is Steenderen een perfecte plek voor eindeloze wandelingen en fietstochten. De rivier de IJssel heeft een grote invloed gehad op de omgeving van Steenderen. Het is een uniek gebied waar u prachtig kunt wandelen, fietsen of rondtoeren met uw auto of motor. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem