Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Loerbeek

Makelaar Loerbeek

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Loerbeek, gemeente Montferland. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Montferland heeft zo z’n eigen karakter, en Loerbeek is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Loerbeek

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Loerbeek? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Loerbeek

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Loerbeek? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Loerbeek waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Loerbeek

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Loerbeek helemaal gratis!

Wonen in Loerbeek

Loerbeek is een dorp dat tussen Didam en het Bergherbos in ligt. Het dorp en het gebied daaromheen heeft een agrarisch karakter en is bijna aan Beek vastgegroeid. In het dorp wonen zo’n 350 inwoners. In de omgeving treft u veel campings aan en er is een klein industrieterein aan de weg naar Didam. In en om het Bergherbos is het goed vertoeven voor de MTB-er en wandelaars. Loerbeek heeft samen met beek een schutterij, een voetbalclub, een tennisclub en een carnavalsvereniging.

Huis kopen in Loerbeek

Op zoek naar een woning in Loerbeek? In de omgeving haalt u als natuurliefhebber uw hart op, wandel en fiets door de prachtige omgeving of beklim de uitkijktoren in het bos voor een adembenemend uitzicht op de omgeving. Vanuit Loerbeek vindt u aansluiting op diverse omliggende N-wegen zoals de N335 en de N812 naar Didam, Zeddam, Doetinchem en ‘s-Heerenberg. Of ga bij Veldhuizen de A12 richting Arnem op. Voor openbare voorzieningen kunt u terecht in Beek, in Didam vindt u nog meer voorzieningen.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem