Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Wieken

makelaar Wieken

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Wieken, gemeente Oude IJsselstreek. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Oude IJsselstreek heeft zo z’n eigen karakter, en Wieken is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Wieken

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Wieken? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Wieken

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Wieken? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Wieken waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Wieken

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Wieken helemaal gratis!

Wonen in Wieken

Het buurtschap Wieken ligt ten westen van Gendringen en bestaat uit verspreide woningen. Er staan zo’n 40 woningen en het buurtschap kent ongeveer 100 inwoners. Wieken kent een sterk agrarisch karakter met veel akkerbouw. Resto Lukassen is een geliefd boeren bistro bij onder andere fietsers en tour motorrijders.

Huis kopen in Wieken

Op zoek naar een woning in Wieken? Het buurtschap is onderdeel van de gemeente Oude IJsselstreek en betsaat uit verspreide woningen. Vanuit Wieken bereikt u eenvoudig de N817 en de N816 die verbindingen maken naar de omliggende N-wegen om bij plaatsen zoals Dinxperloo, ‘s-Heerenberg, Silvolde en Doetinchem te komen. Openbare voorzieningen vindt u vlakbij, in het naastgelegen dorp Gendringen.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem