Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Dunsborg

Makelaar Dunsborg

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Dunsborg, gemeente Bronckhorst. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we zijn naast Dunsborg onder andere actief in Hengelo (Gld), Bronkhorst, Zelhem, Veldhoek en Varssel. Kortom: we kennen deze regio als geen ander. Voor het kopen of verkopen van een woning in gemeente Bronckhorst in Gelderland bent u bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Aankoopmakelaar Dunsborg

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Dunsborg? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Dunsborg

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Dunsborg? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Dunsborg waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Dunsborg

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Doetinchem helemaal gratis!

Wonen in Dunsborg

Dunsborg is een buurtschap in de gemeente Bronckhorst in de provincie Gelderland. Het ligt twee kilometer ten zuidoosten van het Gelderse Hengelo. Tot en met 2004 viel Dunsborg onder de gemeente Hengelo. Wonen in Dunsborg betekent wonen in een prachtige, landelijke omgeving.

Huis kopen in Dunsborg

De rust van de Achterhoek beleeft u in de gemeente Bronckhorst als geen ander. Uitgestrekte weilanden, landelijke uitzichten en schitterende wandelroutes maken deze streek niet alleen een lust voor het oog maar ook dé plek om in alle rust te wonen en te leven.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem