Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Veldhunten

Makelaar Veldhunten

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Veldhunten, gemeente Oude IJsselstreek. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Oude IJsselstreek heeft zo z’n eigen karakter, en Veldhunten is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Veldhunten

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Veldhunten? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Veldhunten

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Veldhunten? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Veldhunten waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Veldhunten

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Veldhunten helemaal gratis!

Wonen in Veldhunten

Veldhunten is een buurtschap dat ten westen van Gendringen ligt. Het buurtschap behoort sinds 2005 tot de gemeente Oude IJsselstreek en heeft een kleine kern en ligt vlak onder de N816 tussen Ulft en ‘s-Heerenberg. Ten westen van het buurtschap ligt de zandwinning. 

Huis kopen in Veldhunten

Op zoek naar een woning in Veldhunten? Het buurtschap Velthunten is onderdeel van de gemeente Oude IJsselstreek en bestaat uit een kleine kern en verspreide woningen. Vanuit Veldhunten bereikt u eenvoudig de N817 en de N816 die verbindingen maken naar de omliggende N-wegen om bij plaatsen zoals Dinxperloo, ‘s-Heerenberg, Silvolde en Doetinchem te komen. Openbare voorzieningen vindt u vlakbij, in de naastgelegen dorpen Ulft of Gendringen.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem