Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Braamt

Makelaar Braamt. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Braamt? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Braamt

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Braamt, gemeente Montferland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we weten precies wat deze prachtige streek in Gelderland te bieden heeft. Zoekt u een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning in Braamt? Bij ons is alles mogelijk. Geef uw wensen aan en wij gaan op zoek naar het perfecte huis voor u. Neem vandaag nog contact met ons op, we denken graag met u mee. 

Aankoopmakelaar Braamt

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Braamt? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Braamt

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Braamt? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Braamt waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Braamt

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Braamt helemaal gratis! 

Wonen in Braamt

Braamt ligt enkele kilometers ten zuiden van de A18 en de N316. Hierdoor zijn steden als Arnhem en Doetinchem gemakkelijk te bereiken. Maar tegelijkertijd hoeft u Braamt helemaal niet uit! Braamt kent prachtige fietsroutes en wandelroutes voor jong en oud. Fiets of loop bijvoorbeeld naar Uitkijkpunt de Kale Jacob en u heeft uitzicht over (bijna) de hele Achterhoek! Braamt heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in omliggende steden en dorpen, zoals Doetinchem, Kilder, Dichteren en Zeddam. 

Huis kopen in Braamt

Wie in Braamt woont, gaat natuurlijk ’s zomers lekker zonnebaden, uitwaaien en een duik nemen in recreatiegebied Stroombroek. Stroombroek biedt een breed scala aan activiteiten: wandelen, fietsen, duiken, waterskiën en wakeboarden op de langste teleskibaan van Nederland, en een Dieren-ABC-wandelroute voor kinderen. Direct naast Stroombroek zijn het Land van Jan Klaassen, Landal Stroombroek en Palestra Sauna & Beauty gelegen. Stroombroek heeft tevens een kleinere plas waar Markant Outdoorcentrum gevestigd is. Recreatiegebied Stroombroek is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam