Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Oude-IJsselstreek

Makelaar gemeente Oude IJsselstreek

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in de gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Wilt u dus een huis kopen of verkopen in de gemeente Oude IJsselstreek? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar gemeente Oude IJsselstreek

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in de gemeente Oude IJsselstreek? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar gemeente Oude IJsselstreek

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in de gemeente Oude IJsselstreek? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in de gemeente Oude IJsselstreek waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning gemeente Oude IJsselstreek

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in gemeente Oude IJsselstreek helemaal gratis! 

Wonen in gemeente Oude IJsselstreek

De gemeente Oud IJsselstreek is een bruisende gemeente met zo’n 40.000 inwoners. De gemeente is op 1 januari 2005 ontstaan door een gemeentelijke herindeling van de opgeheven gemeenten Wisch en Gendringen. Het grootste dorp is Ulft en het gemeentehuis bevindt zich in Gendringen. Men blijft op de hoogte van alle nieuwtjes in en rondom Oude IJsselstreek met de huis-aan-huiskrant Oude IJsselstreek Vizier, en natuurlijk de Gelderlander. 

Huis kopen in gemeente Oude IJsselstreek

De gemeente Oude IJsselstreek telt 41 rijksmonumenten. Zo is er de Maartenskerk, de Sint-Martinuskerk, de Sint-Walburgiskerk en diverse molens. Wonen in Oude IJsselstreek betekent dan ook wonen te midden van prachtige uitzichten en fraaie bebossing die na uren wandelen of fietsen nog steeds niet gaan vervelen. Bent u dus op zoek naar een woning in de gemeente Oude IJsselstreek? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij luisteren naar uw wensen en zoeken samen met u naar uw droomhuis. Of dat nu een twee-onder-een-kapwoning, rijtjeshuis, vrijstaand huis, bungalow, villa of hoekwoning is, wij weten alles van de woningmarkt in de gemeente Oude IJsselstreek. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp