Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Toldijk

Makelaar Toldijk. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Toldijk? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Toldijk
Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Toldijk, gemeente Bronckhorst. Van de prachtige uitzichten tot bosrijke gebieden: deze streek in Gelderland is dé plek om te wonen. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland bent u bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Aankoopmakelaar Toldijk
Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Toldijk? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Toldijk
Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Toldijk? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Toldijk waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Toldijk
Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Toldijk helemaal gratis! 

Wonen in Toldijk
Hoe Toldijk aan haar naam komt? Toldijk is begonnen als kleine rustplaats op de weg van Zutphen naar Emmerik. Handelslieden die deze weg (nu de Zutphen-Emmerikseweg) volgden, kwamen in Toldijk even tot rust en deden meteen hun dagelijkse boodschappen. Daarvoor kon men terecht in meerdere cafés, bij een bakker, een kleermaker, noem het maar op. Op de Zutphen-Emmerikseweg moest men vroeger tol betalen. Vandaar de naam Toldijk. Tegenwoordig is Toldijk een rustig dorpje, dat voornamelijk wordt bewoond door land- en akkerbouwers. De meeste voorzieningen zijn er inmiddels weg, maar Toldijk heeft wel nog steeds een basisschool (basisschool De Rank) en een jeugdsoos, JJC Flophouse. 

Huis kopen in Toldijk
Op zoek naar een woning in Toldijk en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? De jeugdsoos verzorgt disco-avonden voor de jeugd en meerdere andere evenementen per jaar, zoals jaarlijks Høken in Toldiek. Het Toldijkse Oranjefeest vindt plaats tijdens het eerste weekend van juli bij café-restaurant Den Bremer. Via de omliggende N-wegen bent u binnen een mum van tijd in het bruisende Zutphen en Doetinchem. De afstand tot Zutphen bedraagt ongeveer 11 kilometer, die naar Doetinchem 13. Kortom: Toldijk biedt de rust en gezelligheid van een dorp, terwijl de bedrijvigheid van een stad om de hoek te vinden is. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem