Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Silvolde

Makelaar Silvolde

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Silvolde, gemeente Oude IJsselstreek. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Oude IJsselstreek heeft zo z’n eigen karakter, en Silvolde is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Silvolde

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Silvolde? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Silvolde

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Silvolde? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Silvolde waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Silvolde

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Silvolde helemaal gratis!

Wonen in Silvolde

Silvolde is een dorp dat aan de Oude IJssel ligt en aan Terborg grenst. Het dorp valt onder de gemeente Oude IJsselstreek sinds 2005 en telt zo’n 5.375 inwoners. Silvolde kent verschillende sportverenigingen, een basis- en middelbare school en zwembad de Paasberg. Langs Silvolde loopt de spoorlijn tussen Winterswijk en Arnhem, een station kent Silvolde niet meer. Het treinstation bevindt zich in Terborg. De DRU Cultuurfabriek zorg voor veel reuring in de regio met verschillende openluchtfestivals zoals Huntenpop, Festivaart en Coverland. De buurtschappen Bontebrug en Kroezenhoek zijn onderdeel van Silvolde.

Huis kopen in Silvolde

Op zoek naar een woning in Silvolde? Voor openbare voorzieningen hoeft u het dorp niet uit, alles is op fiets- en auto-afstand te bereiken. Het dorp grenst aan natuurgebied de Paasberg, waar het prachtig wandelen is. Via de omliggende N-wegen zoals de N317, de N818 en de N816 bereikt u eenvoudig de plaatsen Dinxperloo, ‘s-Heerenberg en Doetinchem.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem