Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Terborg

Makelaar Terborg

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Terborg, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we zijn naast Terborg onder andere actief in Gaanderen, Silvolde, Etten, Megchelen en Varsseveld. Kortom: we kennen deze regio als geen ander. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland bent u bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Aankoopmakelaar Terborg

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Terborg? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Terborg

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Terborg? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Terborg waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Terborg

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Terborg helemaal gratis!

Wonen in Terborg

Terborg ligt ongeveer 7 kilometer ten zuidoosten van Doetinchem en grenst aan Gaanderen in het noorden, Etten in het westen en Silvolde in het zuiden. Terborg kent een gezellig stadscentrum en voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere supermarkten. Ook op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg is het stadje goed voorzien. Ja: stad! Ook al heeft Terborg ‘slechts’ zo’n 4500 inwoners, sinds 1419 heeft deze plaats stadsrechten en mag Terborg zich een echte stad noemen. Van riante vrijstaande huizen tot knusse tussenwoningen en van appartementen tot twee-onder-een-kapwoningen, in Terborg is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Dus ook voor u! Zoekt u een huurwoning of een koopwoning in Terborg, of bent u juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor uw woning? Neem vandaag nog contact op!

Huis in Terborg kopen

Op zoek naar een woning in Terborg en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Terborg is gelegen aan de rivier de Oude IJssel en is daardoor perfect om lekker te wandelen in alle rust. Wie liever in de bossen wandelt kan zijn hart ophalen in natuurgebied de Paasberg: vier hectare aan prachtige natuur. Maar denk maar niet dat er behalve natuur niets te doen is: dankzij station Terborg én de ligging in de buurt van de rijksweg A18 en diverse N-wegen bent u in een handomdraai in omliggende steden en dorpen zoals Doetinchem, Silvolde, Ulft en ’s-Heerenberg. Terborg kent een actief verenigingsleven en er zijn tal van sportmogelijkheden; er is onder meer een zwembad vlakbij en de Oude IJssel biedt tal van recreatiemogelijkheden.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp