Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Velswijk

Makelaar Velswijk. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Velswijk? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Velswijk

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Velswijk, gemeente Bronckhorst. Van de prachtige uitzichten tot bosrijke gebieden: deze streek in Gelderland is dé plek om te wonen. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland is bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus dé makelaar die u zoekt.

Aankoopmakelaar Velswijk

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Velswijk? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Velswijk

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Velswijk? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Velswijk waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Velswijk

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Velswijk helemaal gratis! 

Wonen in Velswijk

Ze verschillen slechts één letter, maar Veldwijk en Velswijk zijn een wereld van verschil. Om te beginnen liggen ze zo’n 15 kilometer uit elkaar. Komt u dus een keer kijken naar een huis in Velswijk, voeg dan wel de juiste letters in in de navigatie! Velswijk is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Bronckhorst. Het dorp Velswijk heeft in 1978 geen eigen postcode en plaatsnaam gekregen in het postcodeboek, voor de postadressen ligt het dorp daarom sindsdien in Zelhem. Via de N316 en N330 zijn omliggende plaatsen zoals Doetinchem, Zelhem en Vorden gemakkelijk te bereiken. Velswijk heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Zelhem. 

Huis kopen in Velswijk

Op zoek naar een woning in Velswijk en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Ieder jaar wordt in Velswijk het Paasvuur aangestoken, met vooraf een lampionnenoptocht. Na die tijd is er een feest in de feesttent, met liveband en dj. Maar ook in augustus is het feest in Velswijk, tijdens het Velswieks Feest. Het laatste weekend van augustus staat jaarlijks in het teken van traditionele volksspelen, fietstochten, muziek en gezelligheid. Vertier voor Velswijkers van 8 tot 88 jaar oud!
Enthousiast geworden over Velswijk? Neem contact met ons op! We helpen u graag bij uw zoektocht naar uw droomhuis.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem