Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Winkelshoek

Makelaar Winkelshoek

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Winkelshoek, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Winkelshoek is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Winkelshoek

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Winkelshoek? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Winkelshoek

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Winkelshoek? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Winkelshoek waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Winkelshoek

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Winkelshoek helemaal gratis!

Wonen in Winkelshoek

Winkelshoek is een buurtschap dat tussen Zelhem en Doetinchem in ligt. Het buurtschap heeft een sterk agrarisch karakter en bestaat uit verschillende verspreide woningen zonder kern. Het landschap zelf bestaat uit dekzandreliëf met dekzandruggen en -kopjes, een afwisselend glooiend coulissenlandschap. De ligging is gunstig vlakbij diverse N-wegen.

Huis kopen in Winkelshoek

Op zoek naar een woning in Winkelshoek? Het buurtschap ligt tussen Zelhem en Doetinchem in en heeft goede aansluitingen op omliggende N-wegen. Winkelshoek ligt dichbij de kruising van de N316 en N330 die verbinding maakt met Zelhem, Doetinchem, Hengelo, Hummelo en Vorden. Voor openbare voorzieningen is Zelhem het dichtstbijzijnde, maar ook Doetinchem ligt op enkele autominuten afstand.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem