Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Maison Makelaars Franchise

Wij willen graag ons kantorennetwerk verder uitbreiden. Zelfstandig werkende makelaarskantoren zijn dan ook van harte uitgenodigd zich aan ons te ons verbinden. Eigenaar Maarten Pijnenborgh heeft echter één voorwaarde; “De makelaars moeten dezelfde passie en bevlogenheid hebben als wij!”

Mogelijkheden en voordelen voor nieuwe franchisenemers;

 • unieke interne opleiding -> praktijkgerichte casussen en praktische handleiding
 • eigen werkgebied
 • starten vanuit thuis is mogelijk
 • professionele website, gekoppeld aan een klantrelatiesysteem (CRM)
 • volledige ondersteuning vanuit centrale organisatie
 • regelmatig bijeenkomsten met collega’s
 • eenmalige entree-fee inclusief volledige huisstijl, website, CRM-systeem, digitaal reclame-/mediamenu, training en opleiding
 • vaste maandelijkse bijdrage (niet omzetafhankelijk)
 • eigen kantoorpagina (online)
 • starterspakket (visitekaartjes, briefpapier, ‘te koop’-borden e.d.)

Maison Makelaars is als belangrijke speler in Noord- en Midden Limburg gestart en wilt dit concept graag over heel Nederland uitrollen. Franchisenemers liften mee op de naamsbekendheid die de eigenaar in de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd.

Franchisenemer worden
Een nieuwe franchisenemer bij Maison Makelaars wacht een gespreid bed; alles rondom website, marketing- en communicatiemiddelen en CRM-systeem staat klaar. Men krijgt centrale ondersteuning op zowel vakinhoudelijk- als marketingtechnisch gebied.

De franchisenemer betaalt een entree-fee, ontvangt een starterspakket en lift vervolgens mee op de bestaande middelen. De huisstijl wordt gepersonaliseerd; denk aan brochures, borden, informatiemappen, visitekaartjes, briefpapier enz. Ook krijgt men een eigen kantoorpagina (online). Er is een netwerk aan professionele partijen die men in kan zetten; fotograaf, verkoopstyliste en tekstschrijvers.

Voor een zelfstandig startende makelaar is de eerste uitdaging om een huis in de verkoop te krijgen. Bij Maison Makelaars staat al een complete website met gemiddeld zo’n 100 woningen klaar. Er is dus meteen een professionele uitstraling.
Kortom; nieuwe franchisenemers van Maison Makelaars kunnen direct aan de slag.

Eenmaal aangesloten bij Maison Makelaars, betaalt men een vaste maandelijkse bijdrage. Deze bijdrage is inclusief het lidmaatschap van brancheorganisatie VBO-makelaar.

Profiel franchisenemer
Maison Makelaars zoekt enthousiaste en gemotiveerde franchisenemers. Kandidaten dienen naast bevlogenheid en passie te beschikken over een afgeronde opleiding tot makelaar/taxateur. Is men echter nog niet gecertificeerd, dan hoeft dat een start niet in de weg te staan. Het is dan wel verplicht om de beroepsopleiding tot makelaar/taxateur te gaan volgen. Daarnaast krijgt men een interne, praktijkgerichte opleiding aangeboden.

Klanten willen tegenwoordig niet alleen geholpen worden bij de aan- of verkoop van een woning maar ook bij de verhuizing, verbouwing, inrichting en andere aspecten die daarbij komen kijken. De dienstverlening van een makelaar is dus veel omvangrijker dan voorheen.

Competenties die Maison Makelaars bij nieuwe franchisenemers graag ziet:

 • Beschikken over zakelijk inzicht
 • Communicatief sterk zijn
 • Goed kunnen samenwerken, zowel met collega’s als met klanten
 • Initiatief durven nemen
 • Zich betrokken voelen, zowel bij de organisatie als bij de klant
 • Doelbewust te werk gaan

Franchise afspraken
Maison Makelaars gaat uit van het motto ‘delen is vermenigvuldigen’. Wij geloven in de kracht van samenwerking. De afspraken binnen onze franchiseorganisatie zijn hiervan een logisch gevolg; we overleggen regelmatig en maken over-en-weer gebruik van elkaars expertise en netwerk.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons dan gerust.

Voor onderstaande regio’s hebben wij in het bijzonder belangstelling om met jou in contact te komen.

Limburg

Brabant