Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Hengelo

Makelaar Hengelo Gelderland. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Hengelo Gelderland? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Hengelo Gelderland

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Hengelo Gelderland, gemeente Bronckhorst. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we zijn naast Hengelo onder andere actief in Bronkhorst, Zelhem, Veldhoek en Varssel. Kortom: we kennen deze regio als geen ander. Voor het kopen of verkopen van een woning in gemeente Bronckhorst in Gelderland bent u bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Aankoopmakelaar Hengelo Gelderland

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Hengelo Gelderland? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Hengelo Gelderland

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Hengelo Gelderland? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Hengelo Gelderland waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Hengelo Gelderland

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Hengelo Gelderland helemaal gratis!

Wonen in Hengelo Gelderland

De plaats Hengelo is de hoofdplaats van de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp heeft ruim 8300 inwoners en is ontstaan als een nederzetting rond de Sint-Remigiuskerk, op de grens van vruchtbare kleigebieden en wat armere zandgrond. Tot 1 januari 2005 was Hengelo een zelfstandige gemeente (met 8500 inwoners in 2004), maar in het kader van een gemeentelijke herindeling is de gemeente Hengelo gefuseerd met de buurgemeenten Hummelo en Keppel, Steenderen, Vorden en Zelhem tot de gemeente Bronckhorst.

Huis kopen in Hengelo Gelderland

Wonen in Hengelo Gelderland betekent allereerst geregeld verwarring aan moeten horen over Hengelo Overijssel. Maar als we heel eerlijk zijn, heeft Hengelo Gelderland veel meer charme. Dit dorp in de Achterhoek kenmerkt zich door een gezellig, dorps karakter. In Hengelo kent men zijn buren nog. Hengelo heeft daarnaast diverse supermarkten en basisscholen. Via de N316 bent u razendsnel in omliggende steden en dorpen zoals Vorden, Zelhem en Doetinchem. Bent u op zoek naar een woning in Hengelo, Gelderland? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem