Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Heelweg-Oost

Makelaar Heelweg-Oost

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Heelweg-Oost, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen: in de Achterhoek is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Wilt u een huis kopen of verkopen in Heelweg-Oost? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Heelweg-Oost

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Heelweg-Oost? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Heelweg-Oost

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Heelweg-Oost? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Heelweg-Oost waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Heelweg-Oost

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Heelweg-Oost helemaal gratis! 

Wonen in Heelweg-Oost

Heelweg-Oost is een woonkern en tevens het oostelijk deel van de buurtschap Heelweg in de Nederlandse gemeente Oude IJsselstreek, gelegen in de provincie Gelderland. Het ligt ten noorden van het dorp Varsseveld. Het dorp is in de praktijk onderscheiden in de kernen Heelweg-Oost en Heelweg-West, met ieder hun eigen blauwe plaatsnaamborden. Leuk feitje: men woont niet ‘in’ maar ‘op de Heelweg’. Heelweg heeft ongeveer 1.000 inwoners. Dat is Heelweg-Oost en Heelweg-West samen. 

Huis kopen in Heelweg-Oost

Op zoek naar een woning in Heelweg-Oost en benieuwd wat er zoal te doen is? Vereniging School- en Volksfeest Heelweg en Omstreken organiseert jaarlijks 2 evenementen: Koningsdag en het School- en Volksfeest. Deze laatste duurt vier dagen en wordt ieder jaar gevierd in juni. Ook in oktober is er feest in Heelweg: een heel weekend lang worden dan de Oktoberfeesten gevierd. Het Buurtschapshuus is het bruisende dorpshart van Heelweg en is een multicultureel centrum. Maar ook kent Heelweg een aantal verenigingen. Zo is er Christelijk Gemengde Zangvereniging Gloria in Excelsis Deo, Gemengd Gezelligheidskoor Kiekan, Voetbalvereniging HSV ’72, Schietvereniging Heelweg en Toneelgroep Heelweg. 

Enthousiast geworden over dit bruisende dorp? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp