Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Achter-Drempt

Makelaar Achter-Drempt

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Achter-Drempt, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Achter-Drempt is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Achter-Drempt

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Achter-Drempt? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Achter-Drempt

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Achter-Drempt? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Achter-Drempt waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Achter-Drempt

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Achter-Drempt helemaal gratis!

Wonen in Achter-Drempt

Achter-Drempt is een relatief jong dorp dat vanwege de bescherming van het omliggende landschap niet verder zal groeien. Met ongeveer 350 inwoners is het een van de pittoreske dorpen in de gemeente Bronckhorst. Achter-Drempt is ontstaan uit een kerk, de imposante Rooms-Katholieke Sint Willibrorduskerk, en een school. De gronden rondom de bebouwde kom van Achter-Drempt zijn vooral in gebruik als bouwland. Vanwege het kleinschalige karakter betekent wonen in Achter-Drempt wonen in een gezellig dorp waar men zijn buren nog steeds echt kent.

Huis kopen in Achter-Drempt

Op zoek naar een woning in Achter-Drempt en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Het grootste deel van de bewoners van Achter-Drempt werkt in een van de omliggende steden zoals Doetinchem, Doesburg of Zutphen. Via de omliggende N-wegen zoals de N317, N314 en N348 heeft u een uitstekende verbinding met deze steden. Houdt u van een balletje trappen? Dan kunt u uw hart ophalen bij de plaatselijke voetbalvereniging HC’03, die naast voetbal geregeld andere activiteiten organiseert in Het Hessenhuus, hun voetbalkantine. Drempt heeft daarnaast een aantal openbare voorzieningen, zoals basisschool De Klimtoren en het Dorpshuis in Voor-Drempt. In Achter-Drempt wordt ook jaarlijks het Drempts volksfeest (kermis) gehouden op de 3e maandag van september en de (zaterdagavond en) zondag ervoor.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem