Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Varsselder

Makelaar Varsselder

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Varsselder, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze regio. Niet voor niets is de Achterhoek een erg gewilde regio om te wonen! Bij de aankoop of verkoop van uw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om u te adviseren. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij luisteren naar uw verhaal en zoeken samen met u naar uw droomhuis.

Aankoopmakelaar Varsselder

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Varsselder? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Varsselder

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Varsselder? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Varsselder waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Varsselder

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Varsselder helemaal gratis!

Wonen in Varsselder

Varsselder is een Nederlands dorp met bijna 800 inwoners, gelegen in de provincie Gelderland, gemeente Oude IJsselstreek. Het dorp ligt langs de doorgaande weg van ‘s-Heerenberg naar Ulft, direct ten westen van Ulft. Wonen in Varsselder betekent wonen in de rust van een dorp, met bruisende steden zoals Doetinchem en het Duitse Emmerich in de buurt. Varsselder heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen fietst of rijdt u gemakkelijk even naar het naastgelegen Ulft, waar diverse supermarkten en andere winkels te vinden zijn. 

Huis kopen in Varsselder

Op zoek naar een woning in Varsselder en benieuwd wat er zoal te doen is? De populairste sport in Varsselder is voetbal. De plaatselijke voetbalvereniging GWVV speelt op sportpark de Buitenham. Houdt u niet van voetbal? Trek er dan op uit! In de omgeving van Varsselder vindt u talloze wandelroutes en fietsroutes om urenlang van te genieten. Het Achterhoekse landschap geeft u iedere dag het gevoel op vakantie te zijn. En dat terwijl u gewoon in uw eigen streek bent.

Enthousiast geworden over dit pittoreske dorpje in de Achterhoek? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden voor een kennismakingsgesprek

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp