Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Wolfersveen

Makelaar Wolfersveen

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Wolfersveen, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Wolfersveen is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Wolfersveen

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Wolfersveen? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Wolfersveen

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Wolfersveen? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Wolfersveen waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Wolfersveen

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Wolfersveen helemaal gratis!

Wonen in Wolfersveen

Wolfersveen is een buurtschap dat enkele kilometers boven Zelhem ligt in een gebied met veel bos en weide. Het buurtschap heeft een sterk agrarisch karakter en bestaat uit verschillende verspreide woningen zonder kern. Rondom vindt u ook campings en B&B’s. Wolfersveen grenst een groot natuuurgebied met een aantal landgoederen en bos ‘t Zand waar het goed wandelen en fietsen is. Vergeet dan niet restaurant De Heeren van Wolfersveen aan te doen, met een prachtige tuin midden in de bossen.

Huis kopen in Wolfersveen

Op zoek naar een woning in Wolfersveen? Het buurtschap ligt tussen Ruurlo en Zelhem. De akkers en weidegrond in en om Wolfersveen zijn kenmerkend voor de regio, het coulissenlandschap. Openbare voorzieningen bevinden zich in het nabijgelegen Zelhem, op een paar autominuten afstand of in Hengelo dat ook vlakbij ligt. De omliggende N-wegen N315, de N316 en de N330 maken de verbinding met onder andere Doetinchem, Varsseveld, Ruurlo en Vorden.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem