Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Veldwijk

Makelaar Veldwijk. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Veldwijk? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Veldwijk

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Veldwijk, gemeente Bronckhorst. Van de prachtige uitzichten tot bosrijke gebieden: deze streek in Gelderland is dé plek om te wonen. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland is bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus dé makelaar die u zoekt.

Aankoopmakelaar Veldwijk

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Veldwijk? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Veldwijk

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Veldwijk? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Veldwijk waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Veldwijk

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Veldwijk helemaal gratis!

Wonen in Veldwijk

Veldwijk is een buurtschap in de gemeente Bronckhorst in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt twee kilometer ten noorden van Vorden bij de weg naar Almen. In dit buurtschap staat Kasteel De Bramel, een prachtig kasteel met landgoed. Het kasteel is weliswaar privé, maar het landgoed is vrij toegankelijk. Het landgoed is prachtig om eens rond te wandelen! 

Via de N319 bent u vanuit Veldwijk snel in het nabijgelegen Warnsveld, Zutphen en Ruurlo. Wonen in Veldwijk betekent wonen in het hart van de Achterhoek. Veldwijk kent prachtige wandelroutes en fietsroutes. De rust en gemoedelijkheid van de Achterhoek is in Veldwijk nog helemaal te vinden. 

Huis kopen in Veldwijk

Zoekt u een makelaar in Veldwijk of in de buurt van Veldwijk? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden! Wat voor woning u ook zoekt, wij zetten graag onze kennis van de woningmarkt in om u te adviseren.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem