Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Gooi

Makelaar Gooi

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Gooi, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Gooi is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Gooi

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Gooi? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Gooi

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Gooi? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Gooi waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Gooi

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Gooi helemaal gratis!

Wonen in Gooi

Gooi is een buurtschap dat ten westen van Hengelo ligt, aan de weg naar Steenderen. Tot 2005 viel het buurtschap onder de gemeente Hengelo, sinds 2006 is Gooi bij de gemeente Bronckhorst ondergebracht. Gooi kent geen kern en heeft alleen verspreide huizen temidden van het coulissenlandschap. Samen met buurtschap Bekvelt telt Gooi 350 inwoners en zo’n 135 woningen. In de Middeleeuwen was Gooi in bezit van de hertogen van Gelre.

Huis kopen in Gooi

Op zoek naar een woning in Gooi? Rond de Middeleeuwen was het een landstreek, pas daarna werd Gooi een buurtschap. Het buurtschap bevind zich rondom de straten Riefelerdijk, Hogenkampweg, Veermansweg, Kremersdijk en de Broekweg. Via de omliggende N-wegen N314 en N316 bent u zo in Hengelo, Zutphen, Vorden en Doetinchem. Voor openbare voorzieningen is Hengelo het dichtstbijzijnde.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem