Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Beek

Makelaar Beek. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Beek? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Beek

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Beek, gemeente Montferland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze regio. Bent u op zoek naar een makelaar in Beek? Wij zetten onze kennis van de woningmarkt graag in om u te adviseren bij de zoektocht naar uw droomhuis. Samen zoeken we dan de perfecte woning! 

Aankoopmakelaar Beek

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Beek? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Beek

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Beek? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Beek waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Beek

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Beek helemaal gratis! 

Wonen in Beek

Beek is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Liemers, gemeente Montferland. Tot en met 2004 behoorde het dorp tot de gemeente Bergh. Sinds 2005, na de gemeentelijke herindeling, hoort Beek bij de gemeente Montferland. De buurdorpen Beek en Loerbeek werken op veel gebieden samen en delen veel voorzieningen. Men zou ze dan ook als een tweelingdorp kunnen beschouwen. Beek heeft een kleine 2.000 inwoners. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de lokale supermarkt. Beek heeft geen station, maar via de N335 bent u in een handomdraai in omliggende steden en dorpen zoals Didam, Zevenaar, Zeddam en ’s-Heerenberg. Beek heeft een basisschool en een huisartsenpraktijk.

Huis kopen in Beek

Op zoek naar een woning in Beek en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Waterbedrijf Vitens heeft een wandeling van ca. 5 km uitgezet door waterwingebied Montferland vanuit Beek. Tijdens de wandeling krijgt u informatie over de natuurvriendelijke akkers van Natuurmonumenten rond Bergherbos, het gevaar van tekenbeten, de heuvels, houtproductie en bosverjonging. Onderweg zijn 7 luisterpunten, waar wandelaars de bijbehorende gesproken tekst kunnen beluisteren via hun mobiele telefoon.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam