Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Ijsselhunten

Makelaar IJsselhunten

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in IJsselhunten, gemeente Oude IJsselstreek. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Oude IJsselstreek heeft zo z’n eigen karakter, en IJsselhunten is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar IJsselhunten

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in IJsselhunten? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar IJsselhunten

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in IJsselhunten? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in IJsselhunten waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning IJsselhunten

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in IJsselhunten helemaal gratis!

Wonen in IJsselhunten

Het buurtschap IJsselhunten ligt tussen Etten en Ulft in, ten noorden van camping Slootermeer. Er wonen ongeveer 60 inwoners, verdeeld over 25 woningen die allemaal om en nabij de N317 verspreid staan.

Huis kopen in IJsselhunten

Op zoek naar een woning in IJsselhunten? Het buurtschap is onderdeel van de gemeente Oude IJsselstreek en betsaat uit verspreide woningen rondom de N317. Vanuit IJsselhunten bereikt u eenvoudig de N317, N316 en de N335 die verbindingen maken naar de omliggende plaatsen zoals Silvolde, Gaanderen, Terborg, Ulft en Doetinchem te komen. Openbare voorzieningen vindt u vlakbij, in de naastgelegen dorpen Terborg en Ulft.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem