Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Wehl, gemeente Doetinchem.

Zoek je een woning in Wehl of heb je een woning in Wehl die je wilt verkopen? Dan is Maison Makelaars Graafschap-Midden de makelaar die je zoekt. Wij adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze gemeente als geen ander. Wehl is een van de verborgen parels van de Achterhoek: een bruisende plaats waar nieuwe bewoners zich meteen op hun gemak zullen voelen. 

Wonen in Wehl
Volgens een oud verhaal zou Karel de Grote op de Hettenheuvel hebben gestaan, over de vlakte van Wehl hebben uitgekeken en hebben gezegd: "Wat Een Heerlijk Land", waarbij de eerste letters van de woorden het woord Wehl vormen. Dat begrijpen we heel goed, want Wehl heeft eigenlijk het beste van alles: het rustige van wonen in een dorp én tegelijkertijd ben je binnen een halfuur in Arnhem of Doetinchem. In Wehl is voor iedereen is de perfecte woning te vinden. Dus ook voor jou! Ben je op zoek naar een appartement, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning, rijtjeswoning of villa in Wehl? Zoek je een huurwoning of een koopwoning, of misschien zoek je juist wel een verkoopmakelaar voor jouw woning? Neem vandaag nog contact op!

Doen in Wehl
Wandelen in de prachtige omgeving van Wehl, een bezoekje brengen aan Het Land van Jan Klaassen, een duik nemen in het zwembad of een lekkere pannenkoek eten bij het Pannenkoekenhuis? In Wehl is voor ieder wat wils. Dankzij uitvalswegen als de A18 en diverse N-wegen én station Wehl ben je razendsnel in omliggende steden als Doetinchem en Arnhem. Maar voor de dagelijkse boodschappen kun je gewoon terecht bij grotere supermarkten en ook diverse woonwinkels en restaurants vind je gewoon in Wehl.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de Gemeente Doetinchem is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Doetinchem – Gaanderen – Wehl – Nieuw-Wehl – Wijnbergen