Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Vierakker, gemeente Bronckhorst.

Zoek je een woning in Vierakker of heb je een woning in Vierakker die je wilt verkopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze gemeente. Van kasteel de Slangenburg tot de schitterende wandelroutes in Natuurpark De Koekendaal, in de bruisende Achterhoek is Gaanderen een van de prachtige, verborgen parels.

Wonen in Vierakker

Vierakker is een dorp in de gemeente Bronckhorst, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt tussen Zutphen, Vorden, Wichmond en Baak in. Vierakker heeft bijna 350 inwoners. In 1989 is het dorp middels een grenscorrectie overgegaan naar de gemeente Vorden, die op haar beurt in 2005 is opgegaan in de nieuwe gemeente Bronckhorst. Hoewel Vierakker een dorp is, is het zo dunbebouwd dat de gemeente vindt dat er geen sprake is van een bebouwde kom. Vierakker heeft geen specifieke kern en heeft bijvoorbeeld ook geen kerk of basisschool. Het hele dorp wordt dus gezien als buitengebied, en heeft daarom witte plaatsnaamborden in plaats van blauwe plaatsnaamborden.

Doen in Vierakker
De paden op, de lanen in! Vierakker is dé plek voor echte buitenmensen. Dit allemaal dankzij uitgestrekte weilanden, de IJssel op fietsafstand en ontelbaar veel wandelroutes. Loop bijvoorbeeld de Twee Dorpen Route, een wandelroute van ongeveer 5 km die je door de dorpen Vierakker en Wichmond voert, of wandel langs de 16 rijksmonumenten die Vierakker rijk is. Als fietsliefhebber sluit je je aan bij Wielervereniging RTV Vierakker-Wichmond, een wielervereniging met leden uit de gehele Achterhoek. Voor de dagelijkse boodschappen, openbaar vervoer en (basis)scholen, kun je terecht in de omliggende steden. Via de N314 en N348 ben je razendsnel in Zutphen, Warnsveld en Brummen.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem