Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Terborg, gemeente Oude IJsselstreek.

Zoek je een woning in Terborg of heb je een woning in Terborg die je wilt verkopen? Neem dan contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden! Wij adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we zijn naast Terborg onder andere actief in Gaanderen, Silvolde, Etten, Megchelen en Varsseveld. Kortom: we kennen deze regio als geen ander. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Wonen in Terborg
Terborg ligt ongeveer 7 kilometer ten zuidoosten van Doetinchem en grenst aan Gaanderen in het noorden, Etten in het westen en Silvolde in het zuiden. Terborg kent een gezellig stadscentrum en voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere supermarkten. Ook op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg is het stadje goed voorzien. Ja: stad! Ook al heeft Terborg ‘slechts’ zo’n 4500 inwoners, sinds 1419 heeft deze plaats stadsrechten en mag Terborg zich een echte stad noemen. Van riante vrijstaande huizen tot knusse tussenwoningen en van appartementen tot twee-onder-een-kapwoningen, in Terborg is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Dus ook voor jou! Zoek je een huurwoning of een koopwoning in Terborg, of ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor jouw woning? Neem vandaag nog contact op!

Doen in Terborg
Terborg is gelegen aan de rivier de Oude IJssel en is daardoor perfect om lekker te wandelen in alle rust. Wie liever in de bossen wandelt kan zijn hart ophalen in natuurgebied de Paasberg: vier hectare aan prachtige natuur. Maar denk maar niet dat er behalve natuur niets te doen is: dankzij station Terborg én de ligging in de buurt van de rijksweg A18 en diverse N-wegen ben je in een handomdraai in omliggende steden en dorpen zoals Doetinchem, Silvolde, Ulft en ’s-Heerenberg. Terborg kent een actief verenigingsleven en er zijn tal van sportmogelijkheden; er is onder meer een zwembad vlakbij en de Oude IJssel biedt tal van recreatiemogelijkheden.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de Gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp