Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Gaanderen, gemeente Doetinchem.

Zoek je een woning in Gaanderen of heb je een woning in Gaanderen die je wilt verkopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze gemeente. Van kasteel de Slangenburg tot de schitterende wandelroutes in Natuurpark De Koekendaal, in de bruisende Achterhoek is Gaanderen een van de prachtige, verborgen parels.

Wonen in Gaanderen
Met ruim 5600 inwoners is Gaanderen een hecht dorp in de gemeente Doetinchem. Wonen in Gaanderen betekent wonen in een hechte gemeenschap in Gelderland met een rijk verenigingsleven, waar het hele jaar activiteiten voor jong en oud zijn. De dagelijkse boodschappen doe je bij de lokale bakker, slager of bij een van de twee supermarkten, en ook heeft Gaanderen diverse basisscholen. Voor sport en cultuur kun je in Gaanderen terecht bij sport- en cultuurcentrum De Pol of een van de vele sportverenigingen. In Gaanderen is voor iedereen is de perfecte woning te vinden. Dus ook voor jou! Ben je op zoek naar een appartement, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning, rijtjeswoning of villa in Gaanderen? Zoek je een huurwoning of een koopwoning, of misschien zoek je juist wel een verkoopmakelaar voor jouw woning? Neem vandaag nog contact op!

Doen in Gaanderen
In Gaanderen vind je voor ieder wat wils. Snuffel tussen allerlei huishoudelijke producten en speelgoed bij Warenhuis Koenders, geniet van ‘Kwalitatief goed eten zonder fratsen’ in eetcafé De Holle Bus of ga lekker dansen in Mood’s food-drinks-music! Even ontspannen? Wandel langs de Oude IJssel en beken, over rivierduinen en langs oude sporen van de ijzerindustrie. Gaanderen heeft een eigen treinstation aan de spoorlijn Winterswijk – Zevenaar en goede busverbindingen. Reis je liever met de auto, dan ben je via de A18 en A12 binnen een half uur in Arnhem en Doetinchem. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de Gemeente Doetinchem is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Doetinchem – Gaanderen – Wehl – Nieuw-Wehl – Wijnbergen