Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Silvolde

Makelaar Silvolde

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Silvolde, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen: in de Achterhoek is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Wilt u een huis kopen of verkopen in Silvolde? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Silvolde

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Silvolde? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Silvolde

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Silvolde? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Silvolde waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Silvolde

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Silvolde helemaal gratis!

Wonen in Silvolde

Silvolde is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Onder het dorp Silvolde vallen ook de buurtschappen Bontebrug (grotendeels) en De Kroezenhoek. Silvolde heeft ongeveer 5.800 inwoners. Het dorp heeft een basisschool, supermarkt, diverse winkels en een middelbare school. In het naastgelegen Terborg is een treinstation, en vanuit Silvolde bent u via de N317 snel in onder andere Doetinchem en Ulft.

Huis kopen in Silvolde

Op zoek naar een woning in Silvolde en benieuwd wat er zoal te doen is? De DKL Party vindt ieder jaar in het laatste weekend van juni plaats. Het is naar eigen zeggen het grootste weidefeest van Nederland. De DKL Party begon als ‘Daklozenparty’ in 1988 aan de rand van Silvolde en is inmiddels verbasterd naar DKL Party. Het is een van de grootste feesten in Silvolde. Maar niet het enige feest! Elk jaar in september vindt vier dagen lang de Silvoldse Kermis plaats én wordt het Kroegenspektakel gevierd. In de laatste week van de basisschoolvakantie vindt jaarlijks het Silvolds Zomerkamp plaats. Silvolde heeft een voetbalvereniging (SC Silvolde) en Silvolde heeft een eigen brandweerkazerne. Voor de jeugd uit Silvolde en omgeving is er Stichting Gekkoo: een plek voor theater-, dans- en filmlessen. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp