Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Zeddam, gemeente Montferland.

Zoek jij een makelaar in Zeddam? Dan ben je bij Maison-Makelaars Graafschap-Midden aan het juiste adres. We adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Wil jij dus een huis kopen in Zeddam, of misschien wel je huis verkopen in Zeddam? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We zetten graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Als makelaar in deze streek in Gelderland weten we als geen ander wat er op de woningmarkt speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen! Zoek jij dus een woning in de gemeente Montferland? Dan moet je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn.

 

Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!

Wonen in Zeddam
Zeddam is een dorpskern in voormalige gemeente Bergh, nu gemeente Montferland. Het dorp is gelegen aan de voet van het Montferland en het Bergherbos. Zeddam ligt aan de weg van Doetinchem naar 's-Heerenberg. In Zeddam vind je een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, een basisschool, cafés, restaurants en andere voorzieningen. Zeddam is een gezellig dorp, met bruisende steden als Doetinchem en het Duitse Emmerich in de buurt.

Doen in Zeddam

Zeddam kent onder andere een voetbalvereniging, een jongerenvereniging en een scoutingvereniging. Wie van wandelen en fietsen houdt, kan in Zeddam zijn hart ophalen. Het Bergherbos is namelijk vol met prachtige wandelroutes en fietsroutes. Het Bergherbos is een 1837 hectare groot natuurgebied en bestaat uit naaldbos en gemengd bos. Hier en daar komt nog het oorspronkelijke eiken-beukenbos voor.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam