Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Wijnbergen, gemeente Doetinchem.

 

Wonen in Wijnbergen

Eigenlijk zijn er twee Wijnbergens: de plaats is opgedeeld in een Doetinchems deel en een deel van de gemeente Montferland. Sinds 1984 is de A18 de grens tussen beide delen. In Wijnbergen wonen enkele honderden mensen. Het Montferlandse is qua oppervlakte ongeveer even groot, maar in tegenstelling tot het Doetinchemse deel is het maar dunbevolkt. Er wonen ongeveer 100 mensen. Dit deel van Wijnbergen heeft echt het karakter van een buurtschap. In vroegere tijden had Wijnbergen overigens geen straatnamen, alleen huisnummers. Dus Wijnbergen 1, Wijnbergen 2, etc. Tegenwoordig gelukkig wel, anders is het zo lastig zoeken naar het juiste huis.

 

Doen in Wijnbergen
Wijnbergen wordt tegenwoordig eigenlijk gezien als wijk van Doetinchem. Alles wat in Doetinchem te beleven valt, beleef je dus ook in Wijnbergen. Vanuit Wijnbergen fiets je bijvoorbeeld zo naar het centrum van Doetinchem, met winkels, café’s en restaurants. Met onderwijs-, sportvoorzieningen en speeltuinen binnen handbereik is Wijnbergen eveneens een zeer kindvriendelijke wijk. Niet onbelangrijk, als je op zoek bent naar een woning waar je met je (jonge) gezin kunt wonen.

 

Op zoek naar een woning in de gemeente Doetinchem?
De gemeente Doetinchem is een zeer gewilde gemeente om te wonen! Ben je op zoek naar een woning in Wijnbergen? Neem dan contact op met het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem. We kennen deze gemeente dus als geen ander. Of het nu gaat om rijtjeswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, villa’s, bungalows of boerderijen: wij zetten onze kennis van de woningmarkt graag in om jou te adviseren. Samen zoeken we dan de perfecte woning!

 

Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.
 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Doetinchem is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Doetinchem – Gaanderen – Wehl – Nieuw-Wehl – Wijnbergen