Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Varsseveld, gemeente Oude IJsselstreek.
 

Heb je een woning die je wilt verkopen of wil je een woning kopen in Varsseveld? Schakel ons dan in! Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze regio. De Achterhoek bruist! En we begrijpen het heel goed als je op zoek bent naar een woning in Varsseveld. Wonen in Varsseveld is namelijk ontzettend leuk!

Wonen in Varsseveld
Met haar 9.000 inwoners, diverse verenigingen, een eigen station en verschillende supermarkten en andere winkels, is Varsseveld een gezellig, ondernemend dorp. In de huidige dorpskern van Varsseveld staat de Grote of Laurentiuskerk. Festival Hootchiekoe is een nieuw gezellig gezinsfestival in Varsseveld met veel theater, muziek, en cultuur. Dit festival wordt jaarlijks gedurende één weekend gehouden in mei.

Doen in Varsseveld
Wil je toch graag even het dorp uit? Dan kun je prachtig fietsen en wandelen in de omgeving. Via de N18, N318 en A18 ben je in een mum van tijd in de omliggende steden en dorpen, zoals Doetinchem, Silvolde, Terborg en Lichtenvoorde. Maar in principe heb je in Varsseveld alles wat je nodig hebt: supermarkten, diverse basisscholen, een openbaar zwembad, sportschool, restaurants, cafés én cafetaria’s. Meer heb je eigenlijk niet nodig.

Enthousiast geworden over Varsseveld? Neem contact met ons op! Maison Makelaars Graafschap-Midden helpt je graag om jouw droomhuis in Varsseveld te vinden.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp