Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Stokkum, gemeente Montferland.

We adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Wil jij dus een huis kopen in Stokkum, of misschien wel je huis verkopen in Stokkum? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We zetten graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Als makelaar in deze streek in Gelderland weten we als geen ander wat er op de woningmarkt speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen! Zoek jij dus een woning in de gemeente Montferland? Dan moet je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn.

 

Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!

Wonen in Stokkum
Stokkum is een dorp in de gemeente Montferland, gelegen in de Gelderse streek De Liemers. Stokkum ligt aan de voet van de Hulzenberg dat een onderdeel is van het Bergherbos, ook bekend als het Montferland. Stokkum heeft ongeveer elfhonderd inwoners en is zo’n dorp dat het pittoreske beeld van leven in de Achterhoek nog écht laat zien. Stokkum heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het naastgelegen ’s-Heerenberg.  

Doen in Stokkum

Stokkum is dé plek voor echte buitenmensen. Dit allemaal dankzij uitgestrekte weilanden en prachtige vergezichten. Voetballiefhebbers kunnen terecht bij V.V. Stokkum. Daarnaast heeft Stokkum een muziekvereniging. Harmonie Volharding is opgericht in 1923, en heeft ongeveer 60 spelende leden, verdeeld in harmonie en slagwerkgroep. Toch liever naar buiten? Ga dan richting het Bergherbos! Vanaf Uitkijktoren Montferland heb je uitzicht over (bijna) heel Gelderland!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam