Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Steenderen, gemeente Bronckhorst.

 

Ben je op zoek naar een woning in Steenderen? Of wil je je woning in Steenderen verkopen? Denk dan eens aan Maison Makelaars Graafschap-Midden. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus wij kennen de Achterhoek als geen ander. Van de prachtige uitzichten tot bosrijke gebieden: deze streek in Gelderland is dé plek om te wonen.

 

We adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!

 

Wonen in Steenderen

Steenderen is vooral bekend omdat hier de fabrieken van Aviko en een kaasfabriek van FrieslandCampina staan. Maar Steenderen is veel meer dan dat! Met zo’n 2400 inwoners is Steenderen een van de kleinere dorpen in de Achterhoek. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de ruime supermarkt aan de Dorpsstraat, en via de N314 zijn grotere steden zoals Zutphen en Doetinchem uiterst bereikbaar. Wonen in Steenderen betekent wonen met een permanent vakantiegevoel. De rust zoals je die in Steenderen ervaart, vind je nergens anders.

Doen in Steenderen
Mede dankzij dat permanente vakantiegevoel, is Steenderen een perfecte plek voor eindeloze wandelingen en fietstochten. De rivier de IJssel heeft een grote invloed gehad op de omgeving van Steenderen. Het is een uniek gebied waar u prachtig kunt wandelen, fietsen of rondtoeren met uw auto of motor. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem