Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in de gemeente Oude IJsselstreek.

Ben je op zoek naar een woning in de gemeente Oude IJsselstreek of heb je een woning in de gemeente Oude IJsselstreek die je wilt verkopen? Neem dan contact op met het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij zetten graag onze kennis van de woningmarkt in bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Wonen in Oude IJsselstreek
De gemeente Oud IJsselstreek is een bruisende gemeente met zo’n 40.000 inwoners. De gemeente is op 1 januari 2005 ontstaan door een gemeentelijke herindeling van de opgeheven gemeenten Wisch en Gendringen. Het grootste dorp is Ulft en het gemeentehuis bevindt zich in Gendringen. Je blijft op de hoogte van alle nieuwtjes in en rondom Oude IJsselstreek met de huis-aan-huiskrant Oude IJsselstreek Vizier, en natuurlijk de Gelderlander.

 

De gemeente Oude IJsselstreek telt 41 rijksmonumenten. Zo is er de Maartenskerk, de Sint-Martinuskerk, de Sint-Walburgiskerk en diverse molens. Wonen in Oude IJsselstreek betekent dan ook wonen te midden van prachtige uitzichten en fraaie bebossing die na uren wandelen of fietsen nog steeds niet gaan vervelen.


Op zoek naar een makelaar in de gemeente Oude IJsselstreek?
Neem vandaag nog contact met ons op! Wij luisteren naar je wensen en zoeken samen met jou naar jouw droomhuis. Of dat nu een twee-onder-een-kapwoning, rijtjeshuis, vrijstaand huis, bungalow, villa of hoekwoning is, wij weten alles van de woningmarkt in de gemeente Oude IJsselstreek.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp