Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Netterden, gemeente Oude IJsselstreek.

Wonen in de gemeente Oude IJsselstreek? Op zoek naar een huurwoning of koopwoning vlakbij de Duitse grens? Een woning in Netterden verkopen? Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn dé makelaars die je zoekt. Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Daarnaast bieden we je een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en je ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Je vindt het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden in Doetinchem, dus we kennen de regio als geen ander. Of je nu op zoek bent naar een twee-onder-een-kapwoning, een vrijstaande woning of een boerderij, wij weten welke woningen er op de markt zijn. En welke woningen op de markt gaan komen! Zoek je een makelaar in Gelderland? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij luisteren naar je verhaal en zoeken samen met jou naar jouw droomhuis.  

Wonen in Netterden
Netterden is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Tot aan de gemeentelijke herindeling hoorde het tot de voormalige gemeente Gendringen. Wonen in Netterden betekent wonen in ultieme rust, maar je hoeft je niet te vervelen: de omliggende dorpen Gendringen, Ulft, ’s-Heerenberg en het Duitse Emmerich bevinden zich op fietsafstand. Netterden is een pittoresk dorpje met nog geen 500 inwoners. Het heeft een bijzonder historisch centrum en is gelegen in een mooie, landelijke omgeving, vlakbij de Duitse grens. Toch ergens heen? Dan ben je in een mum van tijd op de A12 of de Duitse A3.

Rondom Netterden zijn prachtige wandelroutes en fietsroutes door de natuur. Wonen in Netterden betekent wonen in een prachtig dorp op een plek waar je altijd het gevoel hebt op vakantie te zijn. Benieuwd naar dit pittoreske dorp in Gelderland? Neem direct contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden voor een kennismakingsgesprek!

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp