Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in de gemeente Montferland.

Ben je op zoek naar een woning in de gemeente Montferland of heb je een woning in de gemeente Montferland die je wilt verkopen? Neem dan contact op met het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij zetten graag onze kennis van de woningmarkt in bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Wonen in Montferland
Montferland is een gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Gelderland. Het gemeentebestuur is gevestigd in Didam. De oppervlakte van de gemeente bedraagt ongeveer 107 km². De gemeente Montferland ligt heel dicht bij de grens met Duitsland: aan de zuidzijde van de gemeente rij je in een handomdraai over de grens. De gemeente is op 1 januari 2005 ontstaan bij een gemeentelijke herindeling, toen de gemeenten Bergh en Didam werden samengevoegd. De gemeente Montferland is een bruisende gemeente, met zo’n 35.000 inwoners.
 

De gemeente Montferland telt veel historische gebouwen. Zo is er De Byvank, een prachtig landgoed ten westen van de dorpskern van Beek. Ook vind je in de gemeente diverse kerken, zoals de Oswalduskerk in Zeddam, de Pancratiuskerk in ’s-Heerenberg en de Onze Lieve Vrouwekerk of Mariakerk in Didam. De gemeente Montferland kent eveneens schitterende wandelroutes en fietsroutes die voor uren plezier én prachtige uitzichten zorgen. Fiets of wandel bijvoorbeeld eens door het Bergherbos, het gebied rond de Byvanck of het gebied rond het Bevermeer. Prachtige uitzichten en fraaie bebossing die na uren wandelen of fietsen nog steeds niet gaan vervelen.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam