Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Lengel, gemeente Montferland.

Een woning kopen in Lengel of liever een woning huren in Lengel? Dan ben je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden aan het juiste adres! Of misschien wil je wel je woning in de gemeente Montferland verkopen? Ook dan is Maison Makelaars Graafschap-Midden de makelaar in de Gelderland die je zoekt. Bij de aankoop of verkoop van jouw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om jou te adviseren. Ook voor een gratis waardebepaling van je huis kun je bij ons terecht. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en we geven je advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen de Achterhoek van binnen en van buiten. De gemeente Montferland kent vijftien kernen en ieder dorp, buurtschap en wijk heeft zijn eigen karakter. Ook Lengel! Wij weten dat als geen ander. Voor het kopen of verkopen van een woning in Lengel is Maison Makelaars Graafschap-Midden dus de makelaar die je zoekt.

Wonen in Lengel
Lengel is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Liemers, gemeente Montferland. Lengel heeft ongeveer 400 inwoners. Hoewel Lengel wel als dorp wordt beschouwd, heeft het nooit een eigen kerk gekregen. De kerk waar veel inwoners van Lengel naartoe gaan ligt in het naastgelegen ’s-Heerenberg. Lengel is inmiddels vrijwel aan ’s-Heerenberg vast is gegroeid. Wonen in Lengel betekent dan ook dat je voor je dagelijkse boodschappen terechtkunt in ’s-Heerenberg. Hier vind je diverse supermarkten en een basisschool.


Doen in Lengel
Lengel kent een rijk verenigingsleven. In Lengel vind je onder andere Schuttersvereniging St. Antonius, voetbalvereniging v.v. Lengel en de lokale carnavalsvereniging. In 2014 is in Lengel een nieuw dorpshuis gerealiseerd, ’t Bosmanhuus. Daarnaast vindt ieder jaar in oktober de kermis plaats. Deze duurt vijf dagen en is de laatste kermis in het jaar van de Achterhoek.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam