Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Laag-Keppel, gemeente Bronckhorst.

Zoek je een woning in Laag-Keppel of heb je een woning in Laag-Keppel die je wilt verkopen? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Ons makelaarskantoor vind je in Doetinchem en we kennen de Achterhoek als geen ander. Kortom: wij zijn dé makelaar in Gelderland!

We adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. Op zoek naar een goede makelaar in de Achterhoek? Bel ons vandaag nog!


Wonen in Laag-Keppel
Ook al heeft Laag-Keppel slechts zo’n 500 inwoners, het is een stad! Sinds 1404 heeft Laag-Keppel stadsrechten, verkregen als Keppel. Tegenwoordig hoort Laag-Keppel bij de gemeente Bronckhorst. Wonen in Laag-Keppel betekent wonen in een hechte gemeenschap in Gelderland. Het stadje ligt zeer centraal: via de N317 en de N338 zijn zowel Arnhem als Doetinchem binnen een halfuur bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de omliggende plaatsen, zoals Hummelo, Wehl, Doesburg en Doetinchem.


Doen in Laag-Keppel   
Met de Oude IJssel als achtertuin zijn er talloze mogelijkheden om lekker te wandelen, fietsen of gewoon te luieren langs de kade. Of fiets een klein stukje naar Hoog-Keppel, om te wandelen of fietsen door het fraaie 'Hessenbos'. Daarnaast kun je in Hoog-Keppel terecht op de Keppelse Golfbaan, in het verwarmd binnenzwembad 'zorgbad Zonnewater' en openluchtzwembad 'het Hessenbad'. Kortom: altijd wat te beleven!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem