Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Heelweg-Oost, gemeente Oude IJsselstreek.

Op zoek naar een makelaar in Heelweg-Oost?

Neem dan eens contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij zijn niet zomaar een makelaar in Gelderland, wij zijn dé makelaar in Gelderland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze streek als geen ander. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen: in de Achterhoek is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Dus ook voor jou!

 

Zoek je een huurwoning of een koopwoning in Heelweg-Oost, of ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor jouw woning? Neem vandaag nog contact op. Wil je een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning? Bij ons is alles mogelijk. We gaan in gesprek, jij geeft je wensen aan en wij gaan op zoek naar het perfecte huis voor jou.

 

Wonen in Heelweg-Oost

Heelweg-Oost is een woonkern en tevens het oostelijk deel van de buurtschap Heelweg in de Nederlandse gemeente Oude IJsselstreek, gelegen in de provincie Gelderland. Het ligt ten noorden van het dorp Varsseveld. Het dorp is in de praktijk onderscheiden in de kernen Heelweg-Oost en Heelweg-West, met ieder hun eigen blauwe plaatsnaamborden. Leuk feitje: je woont niet 'in' maar 'op de Heelweg'. Heelweg heeft ongeveer 1.000 inwoners. Dat is Heelweg-Oost en Heelweg-West samen.

 

Doen in Heelweg-Oost
Vereniging School- en Volksfeest Heelweg en Omstreken organiseert jaarlijks 2 evenementen: Koningsdag en het School- en Volksfeest. Deze laatste duurt vier dagen en wordt ieder jaar gevierd in juni. Ook in Oktober is er feest in Heelweg: een heel weekend lang worden dan de Oktoberfeesten gevierd. Het Buurtschapshuus is het bruisende dorpshart van Heelweg en is een multicultureel centrum. Maar ook kent Heelweg een aantal verenigingen. Zo is er Christelijk Gemengde Zangvereniging Gloria in Excelsis Deo, Gemengd Gezelligheidskoor Kiekan, Voetbalvereniging HSV '72, Schietvereniging Heelweg en Toneelgroep Heelweg.

Enthousiast geworden over dit bruisende dorp? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden.  

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp