Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Didam, gemeente Montferland.

Zoek je een woning in Didam of heb je een woning in Didam die je wilt verkopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we zijn naast Doetinchem onder andere actief in de gemeentes Bronckhorst, Doesburg en Oude IJsselstreek. We kennen de Achterhoek dus als geen ander.

Wonen in Didam
Didam is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Liemers. Het was een zelfstandige gemeente tot en met 2004. Sinds 2005 hoort Didam bij de gemeente Montferland. Didam heeft ongeveer 16.000 inwoners en heeft een station, dat gelegen is aan de spoorlijn Zutphen – Winterswijk. Ook heeft Didam een bibliotheek, gezondheidscentrum, winkelcentrum, zwembad, speelpark én recreatieplas. Kortom: Didam biedt eigenlijk alle voorzieningen die je nodig hebt. Mocht je toch ergens anders heen willen, dan zorgt de gunstige ligging ten opzichte van de A12 en de A18 ervoor dat je razendsnel verder het land in bent.


Doen in Didam
In Didam is een actief verenigingsleven. De plaats staat bekend als schuttersplaats en telt zeven schutterijen en schuttersgilden, die alle in juli of augustus een schuttersfeest vieren in hun eigen dorp of buurtschap. Op de zondag van het schuttersweekend komen alle schutterijen samen op het gemeenteplein voor een vendelhulde aan het gemeentebestuur. Daarnaast zijn er in Didam een aantal carnavalsverenigingen. Maar ook Didam op stelten is een jaarlijks terugkerend evenement. Het stamt uit 1977. Het wereldrecord op de 100 meter steltlopen staat, sinds 1992, op naam van de Didammer Roy Luiking. Zijn tijd was 13.01 seconden.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam