Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Braamt, gemeente Montferland.

Heb je een woning die je wilt verkopen in Braamt of wil je een woning kopen in de gemeente Montferland? Schakel ons dan in! Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we weten precies wat deze prachtige streek in Gelderland te bieden heeft. Zoek je een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning? Bij ons is alles mogelijk. Geef je wensen aan en we gaan op zoek naar het perfecte huis voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op, we denken graag met je mee.

 

Wonen in Braamt
Braamt ligt enkele kilometers ten zuiden van de A18 en de N316. Hierdoor zijn steden als Arnhem en Doetinchem gemakkelijk te bereiken. Maar tegelijkertijd hoef je Braamt helemaal niet uit! Braamt kent prachtige fietsroutes en wandelroutes voor jong en oud. Fiets of loop bijvoorbeeld naar Uitkijkpunt de Kale Jacob en je hebt uitzicht over (bijna) de hele Achterhoek! Braamt heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in omliggende steden en dorpen, zoals Doetinchem, Kilder, Dichteren en Zeddam.

Doen in Braamt

In de zomer ga je natuurlijk lekker zonnebaden, uitwaaien en een duik nemen in recreatiegebied Stroombroek. Stroombroek biedt een breed scala aan activiteiten: wandelen, fietsen, duiken, waterskiën en wakeboarden op de langste teleskibaan van Nederland, en een Dieren-ABC-wandelroute voor kinderen. Direct naast Stroombroek zijn het Land van Jan Klaassen, Landal Stroombroek en Palestra Sauna & Beauty gelegen. Stroombroek heeft tevens een kleinere plas waar Markant Outdoorcentrum gevestigd is. Recreatiegebied Stroombroek is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam