Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Beek, gemeente Montferland.

Wonen in Beek
Beek is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Liemers, gemeente Montferland. Tot en met 2004 behoorde het dorp tot de gemeente Bergh. Sinds 2005, na de gemeentelijke herindeling, hoort Beek bij de gemeente Montferland. De buurdorpen Beek en Loerbeek werken op veel gebieden samen en delen veel voorzieningen. Je zou ze dan ook als een tweelingdorp kunnen beschouwen. Beek heeft een kleine 2.000 inwoners. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de lokale supermarkt. Beek heeft geen station, maar via de N335 ben je in een handomdraai in omliggende steden en dorpen zoals Didam, Zevenaar, Zeddam en ’s-Heerenberg. Beek heeft een basisschool en een huisartsenpraktijk.

 

Doen in Beek

Waterbedrijf Vitens heeft een wandeling van ca. 5 km uitgezet door waterwingebied Montferland vanuit Beek. Tijdens de wandeling krijg je informatie over de natuurvriendelijke akkers van Natuurmonumenten rond Bergherbos, het gevaar van tekenbeten, de heuvels, houtproductie en bosverjonging. Onderweg zijn 7 luisterpunten, waar wandelaars de bijbehorende gesproken tekst kunnen beluisteren via hun mobiele telefoon.

 

Op zoek naar een makelaar in Beek?

Dan moet je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn. Wij zijn dé makelaar in Gelderland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze streek als geen ander. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen: in de Achterhoek is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Dus ook voor jou!

 

Zoek je een huurwoning of een koopwoning in Beek, of ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor jouw woning? Neem vandaag nog contact op. We gaan graag een gesprek met je aan en bespreken je wensen. Wil je een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning? Bij ons is alles mogelijk. Geef je wensen aan en we gaan op zoek naar het perfecte huis voor jou.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam