Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Azewijn, gemeente Montferland.

Wonen in Azewijn

Azewijn is een dorp met ongeveer 800 inwoners in de gemeente Montferland (in de voormalige gemeente Bergh), gelegen in de Gelderse streek De Liemers aan de voet van het Montferland en het Bergherbos. Azewijn ligt ongeveer drie kilometer ten oosten van 's-Heerenberg. Azewijn heeft ondanks haar redelijk kleinschalige omvang nog enkele voorzieningen, zoals een basisschool en een café met een zaal. Voor winkels kun je terecht bij de omliggende steden en dorpen zoals Doetinchem en het Duitse Emmerich.

Doen in Azewijn
Jaarlijks zijn er diverse evenementen in Azewijn. Diverse carnavalsverenigingen in Azewijn organiseren het jaarlijkse carnaval, inclusief prachtige optocht. Daarnaast wordt jaarlijks het Paasvuur aangestoken in Azewijn. Toneelvereniging Ons Genoegen brengt daarnaast elk jaar door zowel jeugd als volwassenen een uitvoering op de planken om te lachen, genieten en te ontspannen. Ook vindt in Azewijn jaarlijks de Sacramentsprocessie plaats, op de zondag na de feestdag van de Heilige Mattheus (eind september). Tot slot is ieder jaar in september de Azewijnse Kermis én in mei is in Azewijn jaarlijks het Mai-j Feest, een groots muziekfestijn.  

Op zoek naar een woning in de gemeente Montferland?
De gemeente Montferland is een zeer gewilde gemeente om te wonen! Ben je op zoek naar een woning in Azewijn? Neem dan contact op met het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem. We kennen de Achterhoek dus als geen ander. Of het nu gaat om rijtjeswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, villa’s, bungalows of boerderijen: wij zetten onze kennis van de woningmarkt graag in om jou te adviseren. Samen zoeken we dan de perfecte woning!

 

Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij Maison Makelaars Graafschap-Midden terecht, én voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam